mandag 16. februar 2009

ferie


Det er når klokken er ti over 12 og alle dagens planer er fullført man blir nervøs. Det er MINST ti timer til man går og legger seg og man har ingen ting å gjøre. Jeg har jogget, jeg har tatt mine situps og pushups, jeg har ryddet, jeg har sett TV, jeg har tullet på nettet og jeg har nå INGEN VERDENS TING Å GJØRE! Musikk har jeg forsåvidt også hørt på og skoene mine er rene. Hva gjør jeg nå?? Jeg gidder ikke å se film, jeg har ikke gjort stort annet de siste ukene. Kanskje joggeskoene mine kan bli renere?? Men skal jeg gidde å vaske dem?? skal jeg bry meg om at de tidligere hvite skoene nå er gråbrune?? jeg har jo forsøkt å vaske dem fire ganger denne uka allerede. De kan umulig bli rene.
Det har nettopp falt meg inn at det rosa huset på den andre siden av gaten ligner litt på en ugle. eller kanskje Svampebobs blekksprutvenn... Når slike ting blir lagt merke til er det på tide å rydde og omorganisere rommet på nytt:s Noe må jo være på feil plass!!

fredag 13. februar 2009

Friday 13th!!


Da er det en av de sjeldne dagene der man treffer på med både dato og ukedag! I år er det riktig nok ikke så sjeldent ettersom vi har nok en ulykkesdag kommende i mars. Med andre ord er jeg fantastisk fornøyd! 13 er lykketallet mitt (sammen med 7, 11 og 17) og jeg elsker fredager!!
Fredager er jo som kjent den siste dagen i uka. Det er de siste timene før man begraver skolebøkene i hagen og tenner et lite bål man gjerne danser rundt for å markere at nå har man to dager fri før man må grave opp bøkene igjen og stappe dem i sekken og slepe de trette, trette bena sine i retning skolen for å forsøke å holde ut fem dager med tortur utført med en fantastisk presisjon for å holde seg på den lovlige siden av den gylne sti.
Men nå er det helg. TO HELE DAGER FRI!! Så have fun and smell you later, eller som bildet sier; have a killer weekend!!!!

søndag 8. februar 2009

PHOTOSHOP:D


Jeg elsker photoshop! Det er gøy å redigere bilder og tulle med alt du kan! Det er også gøy å gjøre bilder finere enn de i utgangspunktet var. Kort sagt: JEG ELSKER BILDEREDIGERING OG PHOTOSHOP!
Så nå har jeg skaffet meg (les: lastet ned) Adobe Photoshop CS4! Og de siste to dagene har jeg gjort lite annet enn å tulle med bilder. Jeg føler selv at jeg har blitt mindre dårlig enn jeg var i løpet av disse to dagene. Derfor legger jeg ved et bilde, KUN for morroskyld^^ Bilder er veldig enkelt redigert for å gjøre meg svart/hvit og resten farge^^

torsdag 5. februar 2009

Maria blir GRUSOM!


Da var det plutselig den tiden i uken hvor man kjeder livet av seg. Naar oppgaven er aa lage en database og man ikke synes det aa lage databaser i Microsoft Office Access 2003 er spesielt goey blir det ofte kjedelig. Og sannsynligheten for at man blir gretten naar man kjeder seg oeker for hvert minutt. Jeg har naa naadd grensen mellom gretten og ekstremt sinna og glor sint paa klokken for aa faa tiden til aa gaa. Dette har vist seg aa fungere EKSTREMT daarlig. Tid er, som jeg allerede har tatt for meg i denne bloggen, relativ.

Her jeg sitter og blir mer og mer sinna begynner jeg aa tenke paa en film som jeg saa da jeg var hjemme i julen. Kurt blir grusom heter den. Jeg liker ordet grusom satt i slike sammenhenger. Det er et ganske goey ord^^ At sekundene snegler seg av gaarde (jeg begynner aa mistenke at tiden gaar feil vei) kommer nok til aa gjoere meg grusom! For naa er jeg lei!!! JEG VIL HJEM!!!
P.S. Erlend Loe RULER!!! Tidenes beste forfatter!!

tirsdag 3. februar 2009

Jogging


Man føler seg sporty når man jogger. Det er det man gjør. Å jogge gjør en automatisk sporty. Samme om man føler seg mer som en flodhest der man peser av gårde langs en eller annen guds(og menneske)forlatt veg. Selv om om stinget melder seg før man er ute av døra. Man er sporty. Man er ute og mosjonerer sitt legeme. At dette legemet kanskje skulle vært mosjonert litt oftere gjør en ikke mindre sporty når man har jogget. Man føler seg sporty når man kommer inn døra etter en joggetur. Og det er på slike turer man takker himmel og helvete for at det finnes musikk her i verden! Spesielt takker man de høyere (og lavere) makter for Flogging Molly, Kaizers Orchestra og Muse!! Uten slike band hadde det vært langt færre joggeturer! Men de finnes, og da bør man takke for dem! Hvem som skal takkes er litt vanskeligere å si, men jeg takker dem som takkes kan!
Men når iveren fra joggeturen er over og man sakte, men sikkert får luften inn og ut av lungene i et litt mer normalt tempo ser man seg selv i speilet og tenker: "Å, søttan! Kors æ sjer ut! Dusjn næste!"

mandag 2. februar 2009

SNOW DAY!!


Det er når snøen drysser ned og danner et tynt, men vakkert teppe over England at man er glad man bor i dette landet. Særlig når man kan ringe sin egen søster i Norge KUN for å fortelle at skolene her i England stenger en etter en på grunn av to eller tre centimeter snø. Det er da man er så glad at man spretter, og da mener jeg bokstavelig talt spretter, ut av senga for å danse the Victory Dance. Det er da man jubler og ler stille for seg selv resten av dagen. Selv om det at man uventet og plutselig bryter ut i latter kan tilkalle seg bekymrede eller overraskede blikk, er dette en lykkelig dag. Det er på slike dager at man priser seg lykkelig for å bo i England akkurat dette året. Og når man kan se på nyheter og høre om det mest voldsomme snøfallet på tjue år, ler man høyt og ser for seg norsk skoleungdom som trasker igjennom snøen til og fra skolen. Det er da man sender tekstmeldinger og oppdaterer alle statuser og personal messages som oppdateres kan for å spre denne nyheten til sin egen glede og andres fortvilelse. Det er da man kaster hodet bakover og ler manisk av sine lungers fulle kraft!