onsdag 7. oktober 2009

DRIVING TEST :D


FTW!!!! :D Third time lucky, I guess ;)

mandag 17. august 2009

Skolestart

Da er det bare timer til marerittet starter nok en gang. Om bare noen få lusne timer lider ungdom i Norge nok en gang for den eneste torturen som fremdeles er lovlig.
Jeg vil benytte anledningen til å ønske alle lykke til!

tirsdag 9. juni 2009

oppkjøring


FØKK FAAN HÆLLVETTE JÆVLA MØKK DRITT BALLE SKIT SATAN!!!

lørdag 6. juni 2009

mett på natta ass!! dævven!!


Jeeeven hårrå! No kjæm d inlægg på rættle trønder hær! D e væll mæst fårdi klåkka e 6 om mårran å æ har ikke såve i natt. Å sistemann på msn jikk å la sæ i tretia å æ e bored out o'me wits! Æ har bynt å sje en film, mn jikk lei, så æ bynt å sjå Still Game ijænn. E på sessång 3 no;) glæde mæ te sessång 5 fårr dær e d en eppisode me en vits om norska å andre nordlie lann.
grunn te at æ itj har såve e fårdi æ har en kjøretime om tre tima å ett kvarter å sidn d e siste kjøretimen før testn kan æ itj såvne av, å plutseli va klåkka åver to å da e d jo fårr seint å lægg sæ så da mått æ vær opp hele natta. Nåkka såm ijænn blir domt nårr man tænke på at søvnmangel har næstn samme æffækt såm promille:p Mn d hær går smashing håpe æ;)
Dessutn e æ JÆVLI lei av at dn hælvettes a'n min itj funke skikkeli!!! Må faan mæ trøkk tre-fir gang før dn faktisk dokke opp på sjærmen!! DRITT!!
Well... good mornin to you all;)

mandag 1. juni 2009

Nytt kamera:D


Da har alle bursdagspengene gått til et nytt kamera:D Det gamle sa takk for seg i påsken etter 3 års halvveis trofast tjeneste. Plutselig virket ikke noen av batteriene jeg prøvde. Så da bursdagsgaver fra besteforeldre og onkel og tante kom, ble de brukt til en fornuftig thingy, og ikke bortkastede ting. Så nå kan jeg ta flotte bilder med 10.2 megapixler med mitt lille Samsung ES55!! Jeg kan til og med filme med lyd, noe som ikke var mulig med mitt gamle kamera. Det er dessuten i en mer handy størrelse og passer fantastisk under sengen :D
Og med mitt nye kamera har jeg lagd to videoer! Den ene er fra en dag på et innendørs skisenter, den andre er mange, grønne bilder fra en gåtur med Scruffy litt utenfor Diss.
Watch and enjoy;)

lørdag 30. mai 2009

Sol, sommer og snart slutt


Ja, da nærmer det seg skremmende raskt en flytur uten returbilett. Snart er jeg hjemme for godt. Etter 9 måneder er det nesten over. Det er ikke 2 uker igjen en gang. Egentlig er jeg ganske glad jeg snart er ferdig, men jeg gruer meg til å reise fra familien og byen. Alt i alt har jeg hatt det veldig bra her. Jeg kommer nok til å savne alt veldig mye. Kanskje kommer jeg tilbake for å studere på universitet i England eller kanskje jeg heller velger Irland. Hvem vet?
De neste dagene blir nok hektiske, men også utrolig koselige. Jeg skal forsøke å gjøre alt jeg ikke har gjort enda og gjenta ting jeg har likt. I tillegg må jeg jo lese til den siste eksamenen min. På tirsdag har jeg historieeksamen og etter den skal jeg bare kose meg og kjøre bil. Dessuten har jeg planlagt å jogge litt og utføre noen pubbesøk nå som jeg har lov. Og siden det er så fint vær kan jeg jo like godt prøve å få litt farge. Hvordan engelskmenn holder seg så bleke med så fint vær aner jeg virkelig ikke!
Jeg skal også forsøke å blogge litt oftere enn jeg har gjort i det siste, så stay tuned;)
p.s. hjemmesiden min begynner å ta form nå;) stikk gjerne innom på: Appletosser

søndag 24. mai 2009

LOTR:D


Jeg har egentlig ingen ting å blogge om i dag, men det er lenge siden jeg har blogget og jeg har ingen ting bedre å gjøre så jeg blogger. Fordi jeg ikke har noe å blogge om, vil jeg la blikket vandre rundt i rommet til jeg ser noe spennende eller mindre ikke-spennende... skal vi se...
Å! min nyeste eiendel! Et bokssett med Extended Edition Ringenes Herre! Dette kan muligens virke som litt sent ute ettersom Ringenes Herre begynner å dra på årene, men da denne trilogien kom ut, var min familie fremdeles i den mye mindre spenende verdenen styrt av VHS. Derfor benyttet jeg meg av muligheten da to gavekort falt i fanget mitt under bursdagsfeiringen og kjøpte dette fantastiske bokssettet. Senere har det dog vist seg at jeg kanskje burde ventet med anskaffelsen til etter eksamenene, men det får bare våge seg.
Hver av filmene består av fire DVDer noe som betyr at det er 12 DVDer til sammen. Hver av disse er fyllt med TIMER med underholdning. Jeg har sett absolutt alt som er å se på disse DVDene, men har enda ikke gått lei. Jeg har til og med sett mye av det mer enn en gang.
Så med en mental klem til Peter Jackson avslutter jeg før dette innlegget blir for langt!
Me talast!!

mandag 11. mai 2009

Study leave

Etter omtrent åtte og en halv måned er pensumet endelig gjennomgått. Marerittet er over! Alt som er igjen nå er å repetere hele pensumet i alle de tre fagene får så å spytte ut fakta, sitater og fantastisk formulerte setninger slik at en gjeng beleste individer i Wales kan gi meg en grei karakter på eksamenene. Fordi noen mener man ikke kan gjøre dette på skolen, har er jeg nå på noe som kalles Study Leave. Study Leave betyr to uker uten skole!!:D:D alt jeg trenger å gjøre er å pugge til eksamener (3 igjen nå). Ellers kan jeg nyte dagen med å trene litt, rydde, tulle, kose meg med lengre morger i sengen, ha det gøy på PCen og lese bøker. Det vil si: jeg kunne gjort alt dette hvis jeg ikke hadde vært syk. Nå har jeg vært syk i snart en og en halv uke og jeg er mektig lei. Av de opprinnelige tingene er det så vidt jeg greier å lese litt å sitte på PCen ellers sitter jeg i en stol og hutrer og hoster.
Heldigvis begynner jeg sakte, men sikkert å bli frisk. Jeg har i hvert fall ikke feber lenger og jeg kan nesten svelge uten å måtte forberede meg mentalt og fysisk først. og hodet gjør bare vondt hvis jeg gjør slitsomme ting (som å støvsuge rommet mitt). Så dette her skal gå bra ;) Er jeg bedre i morgen skal man ikke se bort i fra at jeg kan sees ute mellom jordene med joggesko på beina;)

søndag 26. april 2009

JEHEI:D


JEG HAR STÅTT PÅ TEORIPRØVEN MIN:D:D
I går tok jeg teoriprøven for bil og jeg STO:D:D Jeg er så utrolig lettet over dette:D Det eneste problemet er at nå må jeg jo ta det hele veien og ta oppkjøringen også. Og den er jeg "litt" nervøs for... Jeg hadde også kjøretime i går med en ny instruktør som er ekstremt fancy:p Han mener jeg uten problemer skal greie å kjør opp så lenge jeg får litt trening først.
Og som om ikke dette var nok har sommeren kommet til Norfolk. Sola skinner og det er godt og varmt. Og slik det virker nå kommer det til å holde seg til bursdagen min på torsdag. Så dette blir nok en flott uke.

onsdag 1. april 2009

Den som venter...




Den som venter på noe godt, venter ofte for lenge
Når man venter på noe man gleder seg til, har man mye tid. Det faktum at jeg skriver dette, det andre innlegget på under en halvtime, bekrefter dette. Jeg kjeder meg. Og jeg har pakket alt jeg kan pakke før i morgen tidlig allerede. Jeg har en full bag, en nesten like full, enorm koffert, en litt mindre koffert som er halvfull og en veske med kunn ting som forebygger kjedsomhet under 2 timer lange flyturer. Dette er ganske mye. Jeg lurer på hvordan jeg i det hele tatt greide å få med meg alt dette hit. Noe er jo nytt, men likevel, det er en masse.
Som jeg nevnte i innlegget kalt Update, har jeg klipt meg:D Og med den nye frisyren kan man gjøre diverse spennende ting. Jeg legger ved to bilder for å illustrere dette.

SNART HJEM!!!!


Ja da er det ikke lenge igjen! I morgen klokken hal 8 (engelsk tid) kjører bussen min fra Thetford. Forhåpentligvis er jeg på bussen når den kjører og er på vei til Stansted:D På Stansted flyplass må jeg vente en stund før jeg trasker gjennom sikkerhetskontrollen, kaprer et fly og vender nesen hjem mot fedrelandet. Etter at flyet har landet (så sant det ikke faller ned), håper jeg å bli møtt av min mor, som, fordi hun har tilgang på både bil og førerkort, vil kjøre meg hjemover til Sjetnemarka! (Jeg driter i navneendringen og fortsetter å skrive navnet på hjemplassen min med e). Etter noe jeg håper blir en behagelig og trygg biltur, er planen å ankomme hjemmet for å ta en pust i bakken før diverse sosiale hendelser og aktiviteter er planlagt.
Søndag morgen er planen å kjøre opp til Selbu og tilbringe en uke på hytta før jeg igjen returnerer til Sjetnemarka. Diverse aktiviter er planlagt denne uken før jeg igjen må gjennom en sikkerhetskontroll på veg tilbake til England.

GLÆDE MÆ:D:D:D:D:D:D:D

torsdag 5. mars 2009

Update;)

Etter omtrent en uke uten internett er det på tide å blogge! Det er forresten ikke usannsynlig at det er mer enn en uke når jeg tenker meg om, men meg og datoer og hukommelse nevnes sjelden i samme samtale, så jeg aner rett og slett ikke. Det begynner faktisk å bli et relativt stort problem at jeg ikke kan holde styr på ting i hodet (ikke på papir heller forresten).
Men uannsett. Darryl har nå skaffet en ny ruter som er oppe og går. Kjenner jeg den Engelskmannen rett sitter han nok og tester den fremdeles før han går lei av den i morgen og begynner å lure på hva mer han kan kjøpe.
Men så er det dette med blogging igjen da... hva skal man blogge om? Avlyste campingturer og kommende besøk av foreldre? Eller det faktum at man er helt blakk?
For å gå igjennom denne listen i riktig rekkefølge: Fredag, altså i morgen, var planen å dra på camping med noen venner. Jeg aner ikke hvor, men det var i alle fall planen. til tross for at været er litt Njeeeeich akkurat nå hadde jeg begynt å glede meg. Men så tikker altså meldingen inn: "campings off:(" Og man tenker: dæng>.< Så da er man dømt til nok en kjedelig helg med jobb lørdag og søndag morgen og ingen ting å gjøre. annet enn lekser som strengt tatt burde vært gjort for flere dager siden. Det eneste gode med dette er at innkommet øker litt. Men av hensyn til listen får jeg komme tilbake til det in a moment!
Torsdag den 12. Mars, altså om en uke (6 dager til!!), kommer mine foreldre og min søster flyvende over vannet hele veien fra Norge til hjemlandet til the Mini Cooper, the Beans and Bacon, the Bead and Breakfast and the Spice Girls kunn for å besøke meg. Jeg gleder meg som en unge til å leke vise-frem-dag med min søster neste fredag og til å vise dem rundt i Diss.
Og så til det siste punktet på listen: Penger. Alt handler jo om penger nå. Absolutt alt! Og siden jeg for øyeblikket er HUNDRE PROSENT PENGELENS, er det kanskje bra at campingturen er avlyst slik at jeg får skvist inn en ekstra dag i stallen denne helgen slik at jeg kan tjene litt penger jeg kan overleve fram til påske på. Hvis jeg ikke har regnet helt feil (noe jeg erfaring viser at jeg sannsynligvis har gjort) skal jeg greie å tjene 87 pund og 50 pence før jeg reiser hjem til påske, og det kommer nok godt med;)
Så det var denne oppdateringen i my life. Er vi heldige blir det mer spenende til neste gang;)
Forresten har jeg klipt meg også;)

mandag 16. februar 2009

ferie


Det er når klokken er ti over 12 og alle dagens planer er fullført man blir nervøs. Det er MINST ti timer til man går og legger seg og man har ingen ting å gjøre. Jeg har jogget, jeg har tatt mine situps og pushups, jeg har ryddet, jeg har sett TV, jeg har tullet på nettet og jeg har nå INGEN VERDENS TING Å GJØRE! Musikk har jeg forsåvidt også hørt på og skoene mine er rene. Hva gjør jeg nå?? Jeg gidder ikke å se film, jeg har ikke gjort stort annet de siste ukene. Kanskje joggeskoene mine kan bli renere?? Men skal jeg gidde å vaske dem?? skal jeg bry meg om at de tidligere hvite skoene nå er gråbrune?? jeg har jo forsøkt å vaske dem fire ganger denne uka allerede. De kan umulig bli rene.
Det har nettopp falt meg inn at det rosa huset på den andre siden av gaten ligner litt på en ugle. eller kanskje Svampebobs blekksprutvenn... Når slike ting blir lagt merke til er det på tide å rydde og omorganisere rommet på nytt:s Noe må jo være på feil plass!!

fredag 13. februar 2009

Friday 13th!!


Da er det en av de sjeldne dagene der man treffer på med både dato og ukedag! I år er det riktig nok ikke så sjeldent ettersom vi har nok en ulykkesdag kommende i mars. Med andre ord er jeg fantastisk fornøyd! 13 er lykketallet mitt (sammen med 7, 11 og 17) og jeg elsker fredager!!
Fredager er jo som kjent den siste dagen i uka. Det er de siste timene før man begraver skolebøkene i hagen og tenner et lite bål man gjerne danser rundt for å markere at nå har man to dager fri før man må grave opp bøkene igjen og stappe dem i sekken og slepe de trette, trette bena sine i retning skolen for å forsøke å holde ut fem dager med tortur utført med en fantastisk presisjon for å holde seg på den lovlige siden av den gylne sti.
Men nå er det helg. TO HELE DAGER FRI!! Så have fun and smell you later, eller som bildet sier; have a killer weekend!!!!

søndag 8. februar 2009

PHOTOSHOP:D


Jeg elsker photoshop! Det er gøy å redigere bilder og tulle med alt du kan! Det er også gøy å gjøre bilder finere enn de i utgangspunktet var. Kort sagt: JEG ELSKER BILDEREDIGERING OG PHOTOSHOP!
Så nå har jeg skaffet meg (les: lastet ned) Adobe Photoshop CS4! Og de siste to dagene har jeg gjort lite annet enn å tulle med bilder. Jeg føler selv at jeg har blitt mindre dårlig enn jeg var i løpet av disse to dagene. Derfor legger jeg ved et bilde, KUN for morroskyld^^ Bilder er veldig enkelt redigert for å gjøre meg svart/hvit og resten farge^^

torsdag 5. februar 2009

Maria blir GRUSOM!


Da var det plutselig den tiden i uken hvor man kjeder livet av seg. Naar oppgaven er aa lage en database og man ikke synes det aa lage databaser i Microsoft Office Access 2003 er spesielt goey blir det ofte kjedelig. Og sannsynligheten for at man blir gretten naar man kjeder seg oeker for hvert minutt. Jeg har naa naadd grensen mellom gretten og ekstremt sinna og glor sint paa klokken for aa faa tiden til aa gaa. Dette har vist seg aa fungere EKSTREMT daarlig. Tid er, som jeg allerede har tatt for meg i denne bloggen, relativ.

Her jeg sitter og blir mer og mer sinna begynner jeg aa tenke paa en film som jeg saa da jeg var hjemme i julen. Kurt blir grusom heter den. Jeg liker ordet grusom satt i slike sammenhenger. Det er et ganske goey ord^^ At sekundene snegler seg av gaarde (jeg begynner aa mistenke at tiden gaar feil vei) kommer nok til aa gjoere meg grusom! For naa er jeg lei!!! JEG VIL HJEM!!!
P.S. Erlend Loe RULER!!! Tidenes beste forfatter!!

tirsdag 3. februar 2009

Jogging


Man føler seg sporty når man jogger. Det er det man gjør. Å jogge gjør en automatisk sporty. Samme om man føler seg mer som en flodhest der man peser av gårde langs en eller annen guds(og menneske)forlatt veg. Selv om om stinget melder seg før man er ute av døra. Man er sporty. Man er ute og mosjonerer sitt legeme. At dette legemet kanskje skulle vært mosjonert litt oftere gjør en ikke mindre sporty når man har jogget. Man føler seg sporty når man kommer inn døra etter en joggetur. Og det er på slike turer man takker himmel og helvete for at det finnes musikk her i verden! Spesielt takker man de høyere (og lavere) makter for Flogging Molly, Kaizers Orchestra og Muse!! Uten slike band hadde det vært langt færre joggeturer! Men de finnes, og da bør man takke for dem! Hvem som skal takkes er litt vanskeligere å si, men jeg takker dem som takkes kan!
Men når iveren fra joggeturen er over og man sakte, men sikkert får luften inn og ut av lungene i et litt mer normalt tempo ser man seg selv i speilet og tenker: "Å, søttan! Kors æ sjer ut! Dusjn næste!"

mandag 2. februar 2009

SNOW DAY!!


Det er når snøen drysser ned og danner et tynt, men vakkert teppe over England at man er glad man bor i dette landet. Særlig når man kan ringe sin egen søster i Norge KUN for å fortelle at skolene her i England stenger en etter en på grunn av to eller tre centimeter snø. Det er da man er så glad at man spretter, og da mener jeg bokstavelig talt spretter, ut av senga for å danse the Victory Dance. Det er da man jubler og ler stille for seg selv resten av dagen. Selv om det at man uventet og plutselig bryter ut i latter kan tilkalle seg bekymrede eller overraskede blikk, er dette en lykkelig dag. Det er på slike dager at man priser seg lykkelig for å bo i England akkurat dette året. Og når man kan se på nyheter og høre om det mest voldsomme snøfallet på tjue år, ler man høyt og ser for seg norsk skoleungdom som trasker igjennom snøen til og fra skolen. Det er da man sender tekstmeldinger og oppdaterer alle statuser og personal messages som oppdateres kan for å spre denne nyheten til sin egen glede og andres fortvilelse. Det er da man kaster hodet bakover og ler manisk av sine lungers fulle kraft!

lørdag 31. januar 2009

merde

Så var pcen tilbake og livet er sol og alle fiser roser. ÆØÅ er tilbake på plass og skjermkortet fungerer som aldri før. Viftene vifter og alt er fryd og gammen. så da kan jeg vel blogge litt, tenker jeg. og da er det dette med tema igjen. hva skal man blogge om? jeg våger ikke å si noe om det engelske været (som er ekstremt bra akkurat nå) for da begynner det vel å hølje ned før jeg rekker å poste så jeg må skrive om alt.
Nå fikk jeg en fantastisk ide. jeg kan blogge om te. Eller mer spesifikt, den teen jeg drikker akkurat nå, nemlig Red Bush Tea. Men i dag er det vel på tide å legge ved et bilde. Så da søker man gjerne på google etter bilder av red bush te. men "visiting this site may harm your computer" dukker opp oftere enn det det jeg synes er fornuftig. så enten må jeg droppe temaet, eller blåse en lang marsj i bildet.
OG NÅ ER DET PÅ TIDE MED BÅDE CAPS LOCK OG BANNING! SATANS JÆVLA HELVETES GOOGLE!! HVA ER DET SOM SKJER?!?!?! ER ALT FARLIG NÅ SÅNN HELT PLUTSELIG?? arghh!!!!

torsdag 29. januar 2009

ARGH!!

Det er utrolig hvor sakte tiden gaar naar man kjeder seg. for ti minutter siden skrev jeg et innlegg for aa slaa ihjel litt tid (noe som er umulig hvis man tar det bokstavelig. tid er jo relativt og ikke en fast, fysisk ting man kan slaa, og langt mindre slaa ihjel). Dette feilet kraftig. Denne skoletimen (som er dagens siste) slutter ikke foer halv fire! Og hvis jeg greier aa fylle dette innlegget med nok pjatt vil det vaere omtrent det tidspunktet det blir lagt ut. Men akkurat naa har jeg mangel paa pjatt. pjatt er vanskelig aa finne paa naar man er grenseloest irritert paa noe som ikke kan oversettes til pjatt. du kan ikke pjatte om hvor kjedelig noe er bare for aa faa tiden til aa gaa! Det gaar i omtrent fem minutter med min skrivehastighet, men ikke spesielt mye lengre.

Hva om jeg finner paa et tema... som... TID! Jeg kan blogge om tid! Naar man trenger den har man for lite, naar man ikke vil ha den, har man for mye! Tid er relativ! Naar tapt kan den aldri vinnes tilbake! Man har sjelden akkurat den mengden tid man trenger, alltid for mye eller for lite, men hvordan kan man maale dette? hva er for lite og hva er for mye naar det kommer til tid? noen ganger, slik som naa, er femten minutter ekstremt mye tid som gaar ekstremt sakte, men i morges var seks minutter ALT for lite da jeg snublet ut av ytterdoera, omtrent sju minutter senere enn vanlig. i tillegg gikk disse seks, skarve minuttene saa fort at jeg maatte sjekke begge mobilene for aa tro at minuttene virkelig gikk saa fort! Tiden er ens venn, men samtidig ens fiende! Ens doed og ens medisin! Tiden leger alle saar heter det jo saa vakkert! Men hva er tid? Vi har maaleenheter for aa registrere at den gaar, men hva er tid?? Tiden er abstrakt! Den skifter form og kanskje farge(?) for hver enkelt og forandrer seg i forskjellige situasjoner. Maaten den forandrer seg paa er lur og man legger ikke merke til det, akkurat som man ikke merker at tiden gaar naar man ikke foelger med. Man legger ikke merke til det naar den plutselig begynner aa gaa fort foer man plutselig ikke har mer tid. Hvor mye tid har man egentlig? Har man en fast kvote bestemt foer man blir foedt? Har hvert menneske, dyr, tre eller groennsak en spesiell mengde tid? Har vi kanskje saa saa mange aar og dager? Og hva med den tiden som eventuelt blir til overs? Hva hvis man doer foer man skal? Hva skjer med de ekstra dagene, timene, minuttene? Blir den fordelt paa de som er igjen? Eller er tid bare tid? noe som passerer noen ganger usett, noen ganger sett? Noe som ikke tilhoerer noen? Noe som bare gjoer som det vil?
Tiden min for aa blogge har i hvert fall loept ut. forhaapentligvis blir PCen min snart ferdig paa reparasjon og jeg kan blogge med tre bokstaver til

IT og PC-reparasjoner

Er det ikke merkelig at den dagen man bestemmer seg for aa drite i det engelske spraaket, sitter man paa en pc som mangler vitale bokstaver fra min modertunge? Naa er vel ikke ordet merkelig helt riktig, men jeg bruker det likevel.

Her jeg naa sitter ved en av pcene paa Diss High School som det saa vakkert heter, og skal i teorien arbeide paa en database. jeg var syk fire dager forrige uke og misset derfor to timer med databasejobbing saa jeg henger allerede kraftig etter, men det DRITER JEG I akkurat naa. jeg KJEDER MEG!!! Dette er ekstremt bortkastet og kjedelig. Den som lagde Microsoft Office Access 2003 burde skytes med hagle gjentatte ganger, bli lagt ut paa motorveien i en times tid uten mulighet for omkjoering, fores til griser og dermed kan restene slippes ut av et helikopter over Mjoesa. Etter min mening er det en passelig (kanskje mild) straff for aa lage et slikt program som Microsoft Office Access 2003. Jeg har aldri vaert borti et mer tungvindt og kjedelig program.

Og som om ikke det var ille nok, aa skulle sitte to timer (det vil si to ganger en time og ti minutter) aa arbeide med en database jeg hater i et program jeg hater enda mer, saa er PCen min paa reparasjon!! Rent teknisk sett er den ikke paa reparasjon enda, 121 Computers skal se paa den for aa se om de kan gjoere noe med den foer de reparerer den. saa paa tirsdag leverte jeg den inn saa de kan se paa den. Saa naar jeg naa slipper ut av denne brakka fylt med PCer med Microsoft Office 2003 og stengte USB-porter, kommer jeg hjem til en PCkabel uten en PC i enden. Allerede i gaar, onsdag, ble jeg utrolig lei av aa ikke ha en PC. Jeg liker ikke aa ikke ha en PC, saerlig siden det naa naermer seg helg. JEG TRENGER UNDERHOLDNING!!!!

Til neste gang; ME TALAST!!